Szilárd és rugalmas cementhabarcs rendszerek

1-es és 2-es típusú vízterhelés

A Ceresit vízszigetelő habarcsai olyan finom szemcseszerkezettel rendelkeznek, hogy felvihetőek ecsettel vagy glettvassal. A vízszigetelő habarcsok nagy előnye, hogy használhatók nedves vagy vizes felületeken is. Ezen felül gyorsabban keményednek, és ellenállnak a vízgőznek.

A FELÜLET ELŐKÉSZÍTÉSE:

Az ásványi aljzat legyen egyenletes, szilárd, nagy teherbírású, tiszta, repedésektől és tapadást gátló anyagoktól mentes. A felület legyen durva, nyitott pórus szerkezetű jó tapadással. Az összes él legyen levágva vagy lecsiszolva. Fedje be az összes sarkot üreges öntőformával minimum 4 cm-es sugárban. Javítsa ki a hibákat, töltse ki a csatlakozásokat. Tágítsa ki a repedéseket és töltse ki őket cementhabarccsal. Ha a téglafal egyenetlen sok kitüremkedéssel és hibával, készítsen egy kiegyenlítő réteget cementhabarcsból. Győződjön meg róla, hogy alaposan előnedvesítette a felületet. Amikor negatív oldalról vízszigetelünk, az aljzatnak megfelelő mechanikai erősségűnek kell lennie.

FELHORDÁS:

Vigye fel a habarcsot ecset vagy glettvas segítségével két műveletben. A szigetelt felületet óvni kell a túl gyors száradástól és a közvetlen napfénytől. Csak akkor vigye fel a második réteget, ha az első réteg már megkeményedett, de még mindig nedves. Ha a második réteg felhordása szintén ecsettel történik, akkor keresztirányban szükséges azt végezni.

ELŐNYÖK:

  • vízhatlan
  • fagyálló
  • megnövelt felületvédelem
  • elfedi a felületi repedéseket
  • kompatibilis a sarokerősítő szalaggal
  • felhivető ecsettel, glettvassal vagy permetezéssel
  • védi a megerősített & általános beton szerkezeteket

Előnedvesítés

Ceresit CR 65 / CR 90 / CR 166

Kapcsolódó tartalom

A víz távoltartása az alaptól és pincétől

Alapok és pincék hatékony vízszigetelése

more

Online oktatások

Vegyen részt online oktatásainkon - bárhol is jár.

more

Regisztráció a programba

Regisztráljon ingyenesen és igényeljen jutalmat!

more