Bitumenes öntpadó lemezes rendszerek (SAM)

1-es és 2-es típusú vízterhelés az EN 13969 szerint

Ha sürgeti az idő és gyors megoldásra van szüksége, akkor az innovatív BT 21 (BT 18) az Ön számára megfelelő termék. A hideg kötésű és öntapadó bitumenes vízszigetelő lemeznek nincs kötési ideje. Egy további előny: Az öntapadó bitumenes lemez további védelmet nyújt az átfedéses területeken. Még ha gyűrődések is vannak a lemezen, a nedvességnek akkor sincs esélye. A lemezt hasonlóan kell rögzíteni mint a tapétát: vágja megfelelő méretre és rögzítse a lealapozott felületre a szükséges átlapolással.

 

A FELÜLET ELŐKÉSZÍTÉSE:

A felület legyen szilárd, egyenletes, nagy teherbírású, száraz vagy enyhén nedves és portól valamint tapadást gátló anyagoktól mentes (pl. ragasztómaradványok). Alacsony hőmérséklet esetén győződjön meg róla, hogy a felületen nincs jég.

FELHORDÁS:

Vigyen fel az alapozó réteget az előkészített külső pincefalak teljes felületére, használja a ragasztást elősegítő, oldószermentes BT 26 alapozót. Hagyja megszáradni. Száradás után a lealapozott felület enyhén ragadós marad. Folytassa a kritikus területeknél, ahol a víz behatolhat, pl. sarkoknál. PVc-ből készült előregyártott, flexibilis sarokelemek felhelyezésével biztosítható a hosszútávú védelem: CA 25 a belső sarkokhoz, CA 26 a külső sarkokhoz. Vágja méretre a BT 21 vízszigetelő lemezt. A lemezek felhelyezése előtt szigetelje le a sarkokat. Ezután kezdje el a méretre vágott lemezek alaplemezhez illesztését. Ezután folytassa a falak befedésével, lemezcsíkonként, 10 cm-es átfedéssel az illesztési területen. Mielőtt átfedésben rögzítene két lemezdarabot, győződjön meg róla, hogy a piros védő csíkot távolítsa el az alsó lemezről. A BT 21 száradási idő nélkül, azonnal ellenáll a víznek és esőnek. Egyszerűen nincs ennél gyorsabb módszer. A lemezcsíkok felső éleit utólagosan védeni kell, hogy elkerüljük a víz beszivárgását a lemezek alá. A tökéletes megoldás a CA 22 rögzítő szalag, egy öntapadós, nagy szakítószilárdságú és nagyon flexibilis butil gumiszalag. Felhelyezés után még le is festhető. A falak vízszigetelése után elkezdhető a kerületi szigetelő panelek felhelyezése. A megfelelő termék: BT 40 Purhab ragasztó ami könnyű, gyors és gondmentes rögzítést tesz lehetővé. Ez a praktikus purhab nagyon gazdaságos és megbízható ragasztást biztosít.

ELŐNYÖK

  • Nincs száradási idő
  • Azonnal ellenáll a víznek és esőnek
  • Könnyű, gyors és tiszta felhelyezés
  • Innovatív
  • -5 °C-ig használható (BT 18 +5°C)
  • Akár 50% időmegtakarítás a vastagbevonatos szigeteléshez képest
  • Lehetővé teszi a kiásás azonnali visszatemetését
  • Magasnyomású vízre is tesztelve
  • Megbízható megoldás tökéletesen összeillő rendszerelemekkel

 

A BT 21 "Minden időjárásra" vízszigetelő lemez tartós megoldást nyújt. A BT 26 alapozóval kombinálva megbízható és hosszantartó nedvesség elleni védelmet nyújt.

*Kérem vegye figyelembe a helyi követelményeket. Részletes információkért kérem olvassa át a Termékinformációs adatlapokat.

Ceresit BT 21/ BT 18 vízszigetelő lemez

Ceresit BT 26 alapozó

További rendszerelemek:

CA 25 / CA 26

CA 22 rögzítőszalag

Kapcsolódó tartalom

A víz távoltartása az alaptól és pincétől

Ceresit slurries can be applied by brush or trowel

more

Online oktatások

Vegyen részt online oktatásainkon - bárhol is jár.

more

Regisztráció a programba

Regisztráljon ingyenesen és igényeljen jutalmat!

more