Beton javítása

Részletes útmutató

Ceresit PCC az erkélyek hosszantartó és hatékony javításáért

Nagyon sok erkély esik áldozatul a kémiai és fizikai tényezők okozta korróziónak. De az ilyen károsodások javíthatóak. A Ceresit kifejezetten erre a célra fejlesztette ki a PCC rendszerét. A rendszer kompatibilis a B15 osztályú és afeletti beton típusokkal - a termékkel amit erkélyek építéséhez használtak az 1990-es években. Alább találhat egy rövid ismertetőt az erkélyek javításához:

1. lépés

Vésse le a korrodált részeket a betonról. Távolítsa el a padlóburkolat, vakolat és a szigetelés sérült részeit. Tisztítsa meg a felületet.

2. lépés

Ha a korrózió már a megerősítést is elérte, akkor távolítsa el a betont ezen a területen, hogy elérje a nem korrodált részeket. Tisztítsa meg a megerősítő acélcsöveket addig, amíg a tiszta fém nem látszik, majd tisztítsa meg magasnyomású levegővel.

3. lépés

Vigyen fel egy réteg korróziógátló Ceresit CD 30-at az előzetesen megtisztított fémcsövekre. A fém legyen nedves a CD 30 felvitele közben.

4. lépés

Nedvesítse be az előkészített beton területet vízzel, addig a szintig amíg enyhén nedvesnek nem látszik. Ezután vigyen fel egy kontaktréteg Ceresit CD 30-at.

5. lépés

30-60 perc száradási idő után, amikor a kontakt réteg még enyhén nedves, vigyen fel egy réteget valamelyik javító habarcsból amely része a Ceresit PCC rendszernek: CD 25-öt vagy CD 26-ot, a szükséges réteg vastagságától és a rés mélységétől függően.

6. lépés

Végezetül használja a CD 24 finom szemcseméretű betonjavító szárazhabarcsot, hogy egyenletes felületet hozzon létre.

Ceresit CD 30

Ceresit CD 26

Ceresit CD 25

Ceresit CD 24

Ceresit CT 44

Ceresit CT 17

Ceresit CT 9 / CT 13

Ceresit CR 166

Kapcsolódó tartalom

Nedvesség. Az épület természetes ellensége.

Hogyan védjük meg az épületet a víztől

more

A beton károsodásának legfőbb oka: korrózió

Hogyan védje meg a tetőt otthonán.

more

Regisztráció a programba

Regisztráljon ingyenesen és igényeljen jutalmat!

more