Verhetetlen rendszerek

Az épületek hőszigetelése sok időt és erőfeszítést igényel. Ugyanakkor a gyors és megbízható kivitelezők a legújabb technológiai megoldásokat választják. Gyors, költséghetékony és kényelmes. Ezek az erős rendszer jellemzői.

Az épületek hőszigetelése sok időt és erőfeszítést igényel. Ugyanakkor a gyors és megbízható kivitelezők a legújabb technológiai megoldásokat választják. Gyors, költséghetékony és kényelmes. Ezek az erős rendszer jellemzői.

Quick, inexpensive and convenient system

Ceresit Ceretherm Impactum Rendszer - Kiemelkedő tartósság

A Ceresit Impactum fejlett technológián alapul, ami garantálja a magas flexibilitást és a külső hatásoknak való ellenállást. A formula tartalmaz elasztomereket, amelyek meggátolják a maradandó deformációkat és repedéseket - egy behatás után a rendszer visszaveszi az eredeti alakját. Az Impactum megerősítése üveg, carbon és poliakrilamid szálak ötvözetéből alakul ki. Ezek kapcsolata biztosítja a tökéletes hőszigetelést, és megerősíti a szerkezetet. A rendszer ellenáll a 125km/h sebességű jégesőnek (az egyszerű hálóval ellátott rendszer) vagy akár 130 km/h sebességűnek (a dupla hálós rendszer).

Erősítse meg az anyagkeverékét

Az Impactum tartalmaz egy egykomponensű flexibilis összetevőt - ez a Ceresit CT 100. Ez egy szilárd megerősítő réteget biztosít. A mechanikai sérüléseknek és szélsőséges időjárási körülményeknek való ellenállást a CT 79 elasztomer vakolat garantálja. A CT 325 erősítő hálóval és a CT 327 páncélozott hálóval együtt minden termék tartós rendszert eredményez, 100 J erejű ütésállósággal. A Ceresit Impactum minden homlokzat típusra alkalmazható, és speciálisan olyan épületekhez lett kifejlesztve, amelyek közel vannak játszóterekhez, parkolókhoz, gyalogutakhoz, ahol az alacsonyabb részek különösen ki vannak téve a sérüléseknek.

Ceresit Ceretherm Express Rendszer - Gyors szigetelés

A Ceretherm Express egy innovatív hőszigetelési rendszer. Az elemei:

  • Ceresit CT 84 Express ragasztóhab polisztirol táblákhoz.
  • EPS hőszigetelő táblák
  • Megerősített réteg - CT 87 "White Flexible" habarcs CT 325 megerősítő hálóval együtt alkalmazva.
  • Dekoratív vakolat

A megerősített réteget már nem szükséges alapozni

A rendszer tartalmaz egyet a sokféle vakolatból amelyet a Ceresit kínál (CT 74 szilikon vakolat javasolt). Ezen túl ki lehet egészíteni különböző típusú vakolatokkal és festékekkel a Ceresit Ceretherm VISAGE kínálatból. A hagyományos ragasztóhabarcsokat össze kell keverni vízzel, megfelelő arányban...A CT 84 esetében elegendő, ha használat előtt felrázza a flakont. Ez a termék felére csökkenti az EPS táblák falra rögzítésének idejét. A kiadóssága 100%-kal magasabb mint a hagyományos ragasztóké. 2 óra elteltével elkezdhető a szigetelőanyag mechanikus rögzítése (míg a hagyományos módszer esetében 24 vagy 48 órát várni kell).

Legyen 100 %-ig biztos

A ragsztó felhordása egyszerű és hasonló a hagyományos Purhabok felhordásához. A ragasztót a hozzá való kinyomópisztolyból adagoljuk ki. Lehetővé teszi a fa, fém és beton felületek hőszigetelését. A ragasztó hővezetési együtthatója nagyon közel van az EPS tábláéhoz, ezért a CT 84 használható a táblák közötti rések kitöltésére. A ragasztó akár 0 °C-os hőmérsékleten és magas páratartalom esetén is használható.

A ragasztó flakonjai könnyűek - tehát nem kell nehéz zsákokat cipelni a munkaterületre. Néhány karton ebből a ragasztóból elég, szemben a raklapnyi hagyományos ragasztóval. Ezért szeretik a profik ezt a rendszert.

Kapcsolódó tartalom

Szigetelés: gyakori hibák elkerülése

Ismerje meg az egyszerű de mégis hatékony szigetelési módszereket.

more

Online oktatások

Vegyen részt online oktatásainkon - bárhol is jár.

more

Regisztráció a programba

Regisztráljon ingyenesen és igényeljen jutalmat!

more