Előkészületek természetes kőlapok ragasztásához

Lépésről lépésre videó

Az utóbbi években a természetes kőlapok nagy népszerűségre tettek szert a padló- és falburkolatok között. Amikor ilyen burkolatot ragasztunk két fontos tényezőt kell figyelembe venni: az egyik a nedvesség jelenléte; a második az olyan burkolatragasztó, amely túl sötét a lapok színéhez viszonyítva.

Hogy elkerüljük ezeket a problémákat, mindig olyan anyagot használjunk, amely kifejezetten természetes kőlapokhoz alkalmas. Továbbá válasszunk világos színű ragasztót, főleg ha világos színű lapokat ragasztunk. (A sötét színű ragasztó megváltoztathatja a kő természetes színét.)

A következő videó bemutatja hogyan készítsük elő a fal- vagy padlófelületet természetes kőlapok ragasztásához. Tudjon meg többet a hidegburkolásról és fugázásról itt.

Amire szüksége lesz

Anyagok

  • Ceresit CT 19 Speciális tapadóhíd - alapozó tömör, nedvszívó és kritikus felületek előkezelésére

(Fontos: Bármely termék használata előtt mindig olvassa el a Termékinformációs adatlapot.)

A falfelületek előkészítéséhez használjon olyan alapozót, amely megerősíti a falfelületet, és hosszabb távon megakadályozza a nedvesség felület felé áramlását (mint a betonnál), valamint a nedvesség falba kerülését . A padló esetében azt javasoljuk, hogy használjon olyan alapozót, amely kifejezetten kritikus felületekre lett kifejlesztve.

A falak és a padló előkészítése után keverje be a ragasztót, és kezdje el a lapok rögzítését. Fontos, hogy olyan ragasztót használjon, amelyet kifejezetten természetes kőlapokhoz fejlesztettek ki.

Kapcsolódó tartalom:

Hogyan fugázzunk természetes kőlapokat: részletes útmutató

Ismerje meg hogyan tud természetes kőlapokat fugázni speciális termékeinkkel.

more

Természetes kőlapok ragasztása

Ha természetes kőlapokkal szeretne burkolni, ez a részletes útmutató bemutatja Önnek a lépéseket.

more

Regisztráció a programba

Regisztráljon ingyenesen és igényeljen jutalmat!

more