Egyszerűen csak regisztráljon itt. Csak kövesse ezt a linket és töltse ki a regisztrációs adatokat.

Nem - a fiók létrehozása és a szolgáltatások ingyenesek. A fiók létrehozásával hozzáférést kap az alapvető szolgáltatásokhoz. A magasabb felhasználói szint elérése a pontok gyűjtésének és a korábbi szolgáltatások használatának függvénye.

Az adatgyűjtési tevékenységünk részletezve van a Pro Portal felhasználási feltételeiben, melyet itt elérhet. Nem értékesítjük a személyes adatait vagy felhasználói adatait harmadik félnek, mivel a portál nem hirdetésalapú. Minden adat ami nem látható a nyilvános "szakértői profil"-ján, megfelelően védett. A gyűjtött adatok azt a célt szolgálják, hogy minél jobb szolgáltatásokat tudjunk nyújtani közösségünknek a jövőben.

A "Szakértői profil" olyan mint egy nyilvános névjegykártya a felhasználóinknak: Minden regisztrált tag automatikusan kap egy profilt vállalkozásának. Itt lehetősége van rá, hogy feltöltse legkiválóbb munkáit és megmutassa képességeit mint szakember. A szakértői profilok megjelennek találatként a Ceresit weboldal keresőjében. Így megtalálhatják olyan emberek, akik pontosan olyan szakembert keresnek mint Ön, például fürdőszoba felújításhoz, erkélyek és teraszok felújításához vagy akár homlokzati hőszigetelő rendszerek felhelyezéséhez.

A Szakértői profil az első szolgáltatás amit megtapasztalhat. Exkluzív hozzáférést nyújtunk technikai tudásanyaghoz - cikkek, kihelyezett vagy online képzések - és részt vehet a pontgyűjtő rendszerünkben.

Általánosságban pontok gyűjtése a képzéseken való részvétellel és Ceresit termékek vásárlásával lehetséges.

  • Minden kihelyezett oktatás alkalmával az oktató fogja közölni, hogy hogyan kaphatja meg pontjait.
  • Az internetes tréningeken való részvétel után automatikusan megkapja pontjait.
  • Termék vásárlásakor találhat egy kódot a termékhez csatolva, vagy a csomagoláson belül.

A kódok pontra váltásához cask be kell jelentekznie a portál "Hűségprogram" szekciójába. Természetesen egy kód csak egyszer használható.

Az összegyűjtött pontjait láthatja ha bejelentkezik a fiókjába.

A legfontosabb hosszútávú jutalmai a státusz előrelépések lesznek. Magasabb státusz esetén további szolgáltatásokhoz férhet hozzá. Ezen túl pontjait beválthatja hasznos termékekre is. Például: Munkaruhák, szerszámostáskák, szerszámok, stb. Csak nézzen be shopunkba és láthatja mit tudunk kínálni.

2 évig a kódok pontra váltásától számítva, illetve az ennél korábbi felhasználásukig.

A státusz előrelépés különböző tevékenységek kombinációjából adódik. Pontokat kell gyűjtenie, ki kell töltenie a szakértői profilját és részt kell vennie valamely képzéseinken. A fejlődés során a "Profi" státusz után átlép "Szakértő" státuszba. Hogy elérje a "Nagykövet" státuszt, ugyanezek a szabályok érvényesek. A Nagykövetek aktív tagjai a közösségnek és követendő példák a következő generációk számára. Megvan a lehetőség arra, hogy közösen tanuljunk a nagykövetektől a kihelyezett képzések során. A részletes ponthatárokat a következő státusz eléréséhez bejelentkezés után a "Fiókom" oldalon láthatja.

Egy példa: A "Szakértő" státusz lehetővé teszi, hogy több munkát töltsön fel szakértői profiljára, így többet mutathat az ügyfelek számára képességeiből. Bejelentkezés után a felhasználói fiókjában részletesebben tájékozódhat a szolgáltatásokról amelyek a státusz változásával járnak.

Egyszerűen menjen a "Regisztráció és belépés" oldalra ide klikkelve

Kérjük lépjen kapcsolatba velünk - akár email útján a ….. címre küldve, vagy telefonon az ügyfélszolgálatunkat keresve a …… telefonszámon - biztosan tudunk segíteni Önnek.