Csak kövesse ezt a linket és töltse ki a regisztrációs adatokat.

Nem - a fiók létrehozása és a szolgáltatások ingyenesek. A fiók létrehozásával hozzáférést kap az alapvető szolgáltatásokhoz. A magasabb felhasználói szint elérése a pontok gyűjtésének és a korábbi szolgáltatások használatának függvénye.

Az adatgyűjtési tevékenységünk részletezve van a Pro Portal felhasználási feltételeiben, melyet itt elérhet. Nem értékesítjük a személyes adatait vagy felhasználói adatait harmadik félnek, mivel a portál nem hirdetésalapú. Minden adat ami nem látható a nyilvános "szakértői profil"-ján, megfelelően védett. A gyűjtött adatok azt a célt szolgálják, hogy minél jobb szolgáltatásokat tudjunk nyújtani közösségünknek a jövőben.

A "Szakértői profil" olyan mint egy nyilvános névjegykártya a felhasználóinknak: Minden regisztrált tag automatikusan kap egy profilt vállalkozásának. Itt lehetősége van rá, hogy feltöltse legkiválóbb munkáit és megmutassa képességeit mint szakember. A szakértői profilok megjelennek találatként a Ceresit weboldal keresőjében. Így megtalálhatják olyan emberek, akik pontosan olyan szakembert keresnek mint Ön, például fürdőszoba felújításhoz, erkélyek és teraszok felújításához vagy akár homlokzati hőszigetelő rendszerek felhelyezéséhez.

A Szakértői profil az első szolgáltatás amit megtapasztalhat. Exkluzív hozzáférést nyújtunk technikai tudásanyaghoz - cikkek, kihelyezett vagy online képzések - és hűségprogramunknak köszönhetően pontokat gyűjthet, melyeket beválthat értékes ajándékokra.

Általánosságban pontok gyűjtése a képzéseken való részvétellel és Ceresit termékek vásárlásával lehetséges.

  • Minden elvégzett kihelyezett oktatás után kapni fog egy kódot oktatójától, aminek beváltásáért fix értékű pontot kap.
  • Az internetes tréningeken való részvétel után automatikusan megkapja pontjait.
  • A hűségprogramban résztvevő termék vásárlásakor a csomagoláson belül találja a kódot.

A pontok megszerzéséhez csak jelentkezzen be a portál "Hűségprogram" szekciójába, ahol a "Pontok beváltása" fül alatt tudja beváltani kódjait. Természetesen egy kód csak egyszer használható.

Megszerzett pontjait bejelentkezés után azonnal láthatja.

A "Pontok beváltása" fül alatt böngészhet nyermény katalógusunkban. Egy jutalom megszerzéséhez gyűjtse össze az ajándékhoz szükséges pontokat. 

Hosszútávú jutalmai a státusz előrelépések lesznek. Magasabb státusz esetén további egyedi előnyöket élvezhet.

2 évig a kódok pontra váltásától számítva, illetve az ennél korábbi felhasználásukig.

A státusz előrelépés különböző tevékenységek kombinációjából adódik. Pontokat kell gyűjtenie, ki kell töltenie a szakértői profilját és részt kell vennie valamely képzéseinken. A fejlődés során a "Profi" státusz után átlép "Szakértő" státuszba. Ahhoz hogy elérje a "Nagykövet" státuszt, ugyanezek a szabályok érvényesek. A Nagykövetek aktív tagjai a közösségnek és követendő példák a következő generációk számára. Megvan a lehetőség arra, hogy közösen tanuljunk a nagykövetektől a kihelyezett oktatások során.

Egy példa: A "Szakértő" státusz lehetővé teszi, hogy több munkát töltsön fel szakértői profiljára, így többet mutathat az ügyfelek számára képességeiből. Bejelentkezés után a felhasználói fiókjában részletesebben tájékozódhat a szolgáltatásokról amelyek az aktuális státuszára vonatkoznak.

Egyszerűen menjen a "Regisztráció és belépés" oldalra ide klikkelve

Kérjük lépjen kapcsolatba velünk:
e-mail címünk: ceresit.hungary@henkel.com

Forduljon hozzánk bizalommal.